Varför behöver vi flirta?

Innehåll

 

Populär sexblogger och chefredaktör för en berömd herrtidskrift uppskattade flörtens relevans

Alexander Malenkov

chefredaktör för tidningen Maxim

Den stora tänkaren och poeten från 1900-talet Winnie the Pooh sa en gång: “Även om att äta honung är en mycket trevlig upplevelse, så finns det ett sådant ögonblick, precis innan du börjar dricka honung, när det är ännu trevligare än senare, när du redan äter.” … Endast en björn som är mycket erfaren av honung kan säga det. cialis billigt. Visst i början, under åren som han bildades som en ätare, pojkade Pooh på potten utan att ha tid att lukta på den eller ta bort locket. Det fanns lite älskling då, och varje gång han var som den första, kanske han till och med samlade in krukor … Då togs platsen för hunger av mer subtila känslor – förväntan, smak, åtföljande reflektioner och till och med, som vi vet, önskan att skriva poesi..

Detta är också en mans väg i relationer med kvinnor. Flirtningen av en ung man är inte långt ifrån skolan som slår efter flätor. Och han behöver det precis som en hungrig björn behöver lock på en honungskruka. Det vill säga vi, män, i vår ungdom vet att tjejer gillar att flirta först, väntar på rituella ord och rituella handlingar, men vi behöver inte dessa spel. Det är bäst att vi går igång. Därför hörs ofta irritationer i avsnitt om bottenlösa ögon som utförs av ungdomar. Vilket förresten inte undviker ägaren av bottenlösa ögon. Och hon undgår den klumpiga pojkvännen, ganska nöjd med trofén – denna komplimang och känslan av att hon är önskad och efterfrågad. Hur liten flicka behöver vara lycklig de här åren!

Det mest intressanta börjar senare, i mognad. När fysiska behov ersätts av sociala behov. Det vill säga inte för att frigöra hormonell ånga utan för att få en bekräftelse på ditt eget värde. Vi har tidigare lagt märke till att denna till synes enkla sak – sex – åtföljs av någon otillräcklig ökning av självkänslan, men vi ansåg det som en bonus. Och sedan visade det sig plötsligt att du har sex två gånger i veckan, och din självkänsla, som en lön, är alltid lägre än du skulle vilja. Minimal analys visar att bonusen endast är tillgänglig om kvinnan är ny. Här börjar mannen dela upp kvinnorna i världen i “de som han var med” och “med vilka han inte var” och strävar efter att få den första indikatorn till tre miljarder och den andra till noll. Detta är en besvärlig, kostsam fråga, styrkan att övervaka ökningen av självkänsla förblir inte alltid.

Och sedan förvandlas den som är smartare till en karaktär som är farlig för kvinnor – låt oss kalla honom en flirt. Den manliga versionen av själva flickan som behöver en känsla av att vara efterfrågad efter lycka. Coquet gissade att en kvinnas samtycke lyckades höja självkänslan innan det stora mysteriet med hastigt sex ägde rum. Och lärde mig att sluta.

Flörta blir inte en process utan ett mål. Flörta blir ett spel. Den kokettiska mannen luktar köln, blinkar med alla kroppsdelar, framkallar taktil kontakt. Han är rolig! Han gör det klart att den mest omöjliga lycka för alla manliga varelser, inklusive Brad Pitt, är att ha dig. Han ljuger! För honom har lycka redan börjat. Ditt avtal om att äta middag är samma stjärna på flygkroppen för honom som det var för dig vid 18 års ålder. Och om ingenting följde efter middagen och han plötsligt slutade uppmärksamma och inte ringde – var inte upprörd, du har inget att göra med det. Du är hans typ, och du mår bra med figuren, han har precis sin.

Coqueta från en riktig man med riktiga planer kan lätt skiljas från den lugna belägringen. Genom den hånfulla gnistan i ögat som han släppte av dig i huset utan att ens försöka kyssa. Du håller inte med, men han var tvungen att försöka! För närvarande hämnas han också på alla tjejer som inte stödde honom i sin ungdom..

En annan engelsk författare, Maugham, hade ett avslöjande avsnitt i romanen Theatre. Hjältinnan Julia Lambert, en skådespelerska och femme fatale, hade under många år en hopplöst (som det verkade för henne) kärlek till henne, en respektabel man – Lord Charles, som alltid sa att han skulle offra tio år av sitt liv så att Julia skulle komma överens … Men hon var gift, han är gift , när hon efter många år äntligen bestämde sig för att träffa honom halvvägs, visade det sig att han absolut inte var i den meningen! Han gillade bara det här spelet!

Var inte förolämpad av de män som går vidare. Skyll inte på dem för deras brist på romantik. De är åtminstone ärliga mot dig. Flörta är en underbar konst, men ibland för mycket. Bli inte förvånad om du, efter att du har genomborrat den här målade härden med näsan, inte hittar en hemlig dörr bakom den..

Om en man verkligen inte är likgiltig för dig, kommer han inte att dra ut den här underbara fasen – flörta.

Naturligtvis finns det ett visst nöje i förväntan och sexuell spänning. Men vem sa att det nödvändigtvis måste föregå sex? Relationer mellan människor uppstår inte direkt. Många dagar går från det första mötet till parningen. Människor har försökt att charma varandra under lång tid, och det spelar ingen roll om de redan har sex. Men åtminstone vet du att du gör ett försök att behaga en person som redan är intressant och trevlig för dig. Och sanningen är att det är svårt för människor att ha sex. Det här är pinsamt. Detta kräver förtroende och öppenhet. Därför finns det ett behov av att bli full och kommunicera länge – även om det hela är för ingenting, om själva kön visar sig vara tråkigt.

Och kvinnor har särskilt många hinder. Alla dessa tvivel: “Hur mycket celluliter finns i min röv?” och “Vad kommer han att tänka på mig?” Naturligtvis är alla människor olika, och ingen av oss är robotar, men här måste du förstå vad du vill: hitta en kompis eller bara lindra stress? Ibland kan en sak vara annorlunda, men inte nödvändigtvis. Du måste vara ärlig mot dig själv. Och om tidigare flirting ersatte kön, är det bara en paus, vilket gör att du inte kan ställa frågan: vem jag är och vad jag vill?

Och sedan (efter en långvarig flirt) kommer det att finnas en annan besvikelse och inte särskilt glada relationer och missnöje i sex – bara för att alltför stor ansträngning har spenderats på allt detta.

Så här bodde våra mormödrar, våra mammor, men vi är, jävla, den första generationen som kan vara uppriktiga mot oss själva. Och det viktigaste är att ingen vågar skylla oss för detta. Så fig flirta! Dags att tala direkt och uppriktigt.

Nej. och peka

I början av 1920-talet fungerade Anti-Flirt Club i Washington, DC, vars mål var att skydda kvinnor från “oönskad manlig uppmärksamhet.” Klubbreglerna varnade kategoriskt mot att flirta och påpekade dess negativa konsekvenser.

Fråga om sekunder

Enligt tyska experter kan kärlek vid första anblicken bara uppstå om just detta utseende varar minst 8,2 sekunder.

För fem

Forskare vid University of Kansas har identifierat fem typer av flörtar: fysiskt (starkt sexuellt), traditionellt (en man bör ta det första steget), artigt (“för show”), uppriktigt (emotionellt) och lekfullt (nödvändigt för att höja självkänslan). Klassiska icke-verbala tekniker kan bli hjälpmedel för att flirta: en flicka slingrar ett hårlås på fingret och tittar svagt på sin partner, en man tittar på hennes läppar. Dofter kan också berätta mycket. Till exempel släpptes den här säsongen en parfymdoft från LACOSTE, som är perfekt för alla typer av flirta. Man L.12.12 Magnetic Pour Lui har en anteckning av enbär och ett brutalt bärnstensspår – det antyder karaktären av en sann erövrare. Kvinna L.12.12 Magnetisk häll Elle med ett uttrycksfullt drag av en afrikansk exotisk blomma talar om flickans upproriska karaktär. De två parfymerna delar en gemensam violett ton. Förresten, i mytologin, symboliserar denna blomma naturens uppvaknande. Kanske attraktion också?

Arina Kholina

sexblogger

Ordet “flirta” ger omedelbart upphov till bilden av Natasha Rostova, som tvättar sig bakom öronen, drar sig in i en korsett och springer till bollen för att klappa i ögonfransarna och smälta av passion. Det verkar som att flirta är en ersättning för sex, den långa perioden från spänning och tvivel till bröllopet (eller till hösten). För tjugo år sedan skrev några kvinnatidskrifter alla dessa handböcker om flörta – alla typer av “flörtkonst” och så vidare.

Nu kan vilken kvinna som helst ha sex utan förspel. Hon är inte skyldig att bygga ur sig själv “inte så”, det vill säga Madonna, som bevarar sin blomma för sann kärlek. Sann sex är också bra. Hjältarna från “Sex and the City”, vuxna kvinnor, ser idag ut karikatyr när de på allvar diskuterar: är det möjligt att ha sex på första dagen? Du tittar och tänker: ”Vad ?! Är de allvarliga? Och nu kommer det att diskuteras om händerna är täckta med hår från onani “.

Under de senaste tio åren har andra hjältar dykt upp. Hjälten i serien “The Bridge”, Saga, kommer bara till en bar och bjuder in en man hon gillar att gå till sitt hus. Han frågar henne: “Vill du ha en drink?” Hon säger, “Nej.” Han lämnar, hon kommer ikapp och är förvånad: ”Varför lämnade du? Jag är inte törstig, låt oss bara komma hem till mig. “.

Sagan är ”konstig”. Och Temperance Brennen, huvudpersonen i Bones, är också “konstig”. Tack för att du har dem. Men TV kan inte leva utan att flirta – alltför självständiga kvinnor som betraktar sex som sex utan onödig sentimentalitet måste vara ”konstiga”. Och världen måste omskola dem. Du måste vara en freak om du vill vara en kvinna som är säker på sig själv. Vem vet vad hon behöver.

Resten, osäkra, tror fortfarande på denna “flirta”. Det vill säga i ett system med tips, tecken, charmig hyckleri, lekfull självbedrägeri och ett spel där en kvinna lockar och en man uppnår. En kvinna brukade vara vacker, mild, känslig. Hon var tvungen att lyssna noga, blinka med ögonen, snurra håret runt fingret, slicka läpparna, böja huvudet mot höger axel för att visa att hon “inte hade något emot”.

Det finns en anekdot: en man och en kvinna sitter i baren. Hon vänder sig till honom och säger: ”Lyssna, vi är vuxna. Låt oss bara avsluta våra drycker och gå och ha sex. ” Glad man: ”Ja, naturligtvis, jättebra. Och var – till dig eller till mig? ” Hon: ”Till dig, till mig. Helvete med det om allt är så komplicerat “.

Se, dating är ett grått område. Människor möts, slösar bort sin tid, och kanske händer ingenting. Dessutom tror man att mannen är den skadade här, eftersom han betalar för lunch, drycker och eventuellt en taxi. Men i ett sådant patriarkalt system spenderar en kvinna faktiskt mycket mer. Mannen borstade tänderna, kammade håret och lade ut, säg, tre tusen till middag.

Och kvinnan köper en klänning (5000 rubel), gör en frisyr (låt oss bestämma för 2000), epilering (från 1000 till 3000), manikyr (1000 rubel). Och här behöver du fortfarande beräkna kostnaden för kosmetika, strumpbyxor och alla slags smycken. Och så spenderade hon på allt detta, och då är hon också generad över att beställa dyr fisk. Och mannen, för vilken hon var klädd, sänder något tråkigt om hur han bygger ett hus på landet, hur arbetarna inte gjorde värmeisolering – och väggen svettade nu.

Det är hela flirten.

I själva verket kan du förstå om du vill ha en person eller inte i två steg – och allt tillsammans tar ungefär tio minuter. Det första intrycket är svaret på frågan om du vill stanna här. De återstående nio minuterna ägnas åt att utvärdera om han kommer att irritera dig efter samlag. Om du ser en chans att det inte gör det kan du stanna kvar i baren om du ser mer än ett sexpartnerskap i den..

Appar som Tinder är bra i detta avseende. Det finns bara ord, bara sinne och karaktär. Det blir omedelbart uppenbart – du gillar en person som en person eller du måste omedelbart gå till hans hus och ta av dig dina trosor utan onödiga ord och kostnader.

Nu, med hjälp av alla dessa applikationer och tack vare kvinnors större frihet, behöver vi inte längre spendera många timmar och rubel för att bli besvikna. Vissa begränsar sig i allmänhet bara till sexkonversationer – de är för lat för att ens ta av sig byxorna.