Gratis lärare: hur man lär en man om sex

Innehåll

Hur får man önskat “säng” -resultat från din partner? Ledande rysk sexcoach, skapare av det internationella nätverket “Training Center SEKS.RF” Ekaterina Lyubimova

Hur lär man en man att ha sex? Sex är naturligtvis inte ett statligt prov eller ett test i balettdisciplin. Det finns ingen strikt prestandastandard för exempelvis cunnilingus eller doggy-stil. Men ibland vill jag verkligen utropa i mina hjärtan: “Vad lärde du dig alls?!”, Sätta två i “manligt certifikat” och med särskild grymhet förvisa den oaktsamma sex-fallskärmsjägaren under filten. Eller ta en pekare och starta “ytterligare aktiviteter” med ett stort antal skeptiska kommentarer, och periodiskt peka på den valda med en skarp ände för bättre assimilering av materialet.

Var och en av oss befinner sig förr eller senare i en situation där en man, vänligt inbjuden till din säng, visar sig vara mildt sagt inte i nivå. Om du inte planerar något seriöst förhållande med den här mannen, är det lättare att glömma det här avsnittet som en dålig dröm och mentalt förmedla hej till nästa “offer” för hans hjärtskärande sexuella färdigheter.

Men om den här mannen redan har lyckats vinna tillbaka sitt utrymme i din framtid, borde du inte “klippa av axeln”, för gentleman är ofta inte skyldig i hans intima analfabetism. Föreställ dig att under hans år sedan puberteten började har alla hans partners, i ett försök att hålla honom nära, flitigt övertygat din man om att bara porrskådespelaren Peter North, som fick det talande smeknamnet “Multiple Penis”, är bättre än honom i sängen. Det är därför hans sexuella betyg i hans egna ögon ligger någonstans på nivå med Empire State Building, inte mer, inte mindre. Och du kommer att behöva tid för att övertyga honom om att han gör något fel. Lita på mig, det är mycket lättare för honom att skylla på din anorgasmia för alla problem än att erkänna att han är långt ifrån Austin Powers. Gör dig därför redo att slutföra en steg-för-steg-plan för “omskolning” av din älskare. Hur man lär en man att ha sex?

Steg 1. Ange din avsikt

Hur lär man en man om sex “med en överblick”? Att öppna munnen och säga att något inte passar dig är mycket lättare i teorin än i praktiken. Vi är generade att berätta för en man att han lade handen på fel plats, kysste på fel sätt, började fel och slutade fel. Tja, säg inte till honom vid det mest avgörande ögonblicket något som: “Kära, ta mig nu i håret” eller “älskling, och ändra nu vinkeln.” Du är ju en kvinna, inte en körlärare. “En man måste räkna ut det själv”, tänker du med rätta, tålmodigt håller tyst och … missar din chans att få en välförtjänt orgasm.

Det är helt enkelt nödvändigt att berätta för honom om ditt missnöje. Slå bara inte på en man mitt i “processen” och gör anspråk. I en annan, lugn miljö, ange försiktigt för din partner dina önskemål med åtminstone en allmän fras: “Älskling, jag gillar det mer när vi har hårdare / mjukare / mer passionerad sex.” Du kan lägga till andra, mer detaljerade egenskaper i beskrivningen: specifika positioner och typer av sex, leksaker, rollspel. I allmänhet kan allt som din fantasi kastar åt dig göras utan detaljer. Det är viktigt att mannen förstår: du tänker få något annat från honom än vad han gav dig tidigare..

Steg 2. Gör som jag

Som vi redan har sagt är det dumt, meningslöst och destruktivt för hans självkänsla att ge din herre en öppen lektion. Då borde du inte bli förvånad över att en man som kände sig som en skyldig skolpojke vid tiden för din instruktion kommer att försöka återvända till din säng. Det finns tillfällen när en man alls vägrar att prata om sex, det väcker gamla sexuella komplex och rädslor hos honom. I det här fallet kommer icke-verbala mekanismer att hjälpa dig, som vi lär tjejer vid träning med samma namn “Hur man lär en man om sex.” Till exempel har din partner problem med förspel, han strök på fel ställen, trycker för hårt eller, tvärtom, inte tillräckligt för att du ska njuta. För sådana fall är en teknik som kallas “att spela apa” lämplig. Sitt med ryggen mot din partners bröst och ta tag i baksidan av hans handflator med din. Börja smeka din egen kropp med händerna på ett sådant sätt som om du gör det ensam med dig själv. Var noga med att upprepa samma smekning minst tre gånger, annars kommer inte mannen att komma ihåg verkningsmekanismen och i inget fall hålla reaktionen tillbaka. Tro mig, som alla forskare, kommer han att vara nyfiken på att upprepa denna manipulation med din kropp om och om igen för att njuta av resultatet igen..

Steg 3. Gemensamt experiment

Nu när din man har lärt sig att ge dig nöje på de sätt som är bekanta för er båda, är det dags för det sista, sista steget – ett gemensamt sexexperiment. För att genomföra det måste du välja ett okänt “sexområde”, men alltid bekvämt för er båda (en oplanerad resa till swingers eller till en BDSM-klubb kan orsaka irreparabel skada på hans libido). Detta kan vara analsex, prostatamassage, nya typer av oralsex eller till och med erotisk massage. Det viktigaste är att ni båda är nya för denna typ av kön (du kan först “överlista honom” och gå till en träningskurs, till exempel om konsten att thailändsk sex, för att få tydliga riktlinjer för vad du bör sträva efter). Genom att noggrant utforska varandra och nya element tillsammans, kommer du att ge mannen en känsla av att ni båda är forskare och äntligen komma ur den hatade rollen som “ond lärare”. Och fortsätt, bara övning och nya förnimmelser väntar på dig.