Äktenskapskontraktet: populära kvinnliga namn och deras familjehemligheter

Innehåll

Vilka makar väljer Oli och Natasha? Vems skelett håller Marina i garderoben? Och varför Lena gifter sig flera gånger?

Alexandra

Militant och ädla Sasha är en ovanligt stark och viljestark kvinna. Hon väljer en make att matcha – avgörande, med en stark karaktär. Men det finns någon att välja mellan! Alexandra hittar direkt ett gemensamt språk med medlemmar av motsatt kön och känner sig väldigt bekväm omgivet av många fans. En sådan kvinna gifter sig dock som regel sent – hon tittar noga på sin utvalda, väger alla fördelar och nackdelar. Hon lyssnar bara till sitt eget hjärta, hon bryr sig inte så mycket om någon annans åsikt. Den mest spännande delen av en makas kropp, enligt Sasha, är hans hjärna. generic cialis sverige. Hennes förlovade måste ha en hög IQ och ett flexibelt sinne. Ganska sentimental, hon kan flyttas till tårar med en romantisk överraskning. I äktenskapet förändras denna otillgängliga doe utan erkännande – den blir en flitig, trogen fru, en hängiven vän, en likasinnad person. Hennes man kan lita på hennes åsikt.

Alla har inte upplevt brist på fans sedan hennes tidiga ungdom – det motsatta könet flockar till hennes flirtiga leende, som bin till honung. Hon är väldigt kärleksfull och byter ofta friare, men hon har inte bråttom att gifta sig. Alla lägger stor vikt vid äktenskapet och med åldern är det mer praktiskt när det gäller förhållandet mellan man och kvinna, genom att välja en make med huvudet snarare än sitt hjärta. Hon är en fantastisk mamma (en stark energisk koppling utvecklas med sin dotter), som bygger familjerelationer på fullt förtroende och ömsesidig förståelse. Från sin man förväntar han sig inte bara lojalitet och ärlighet utan också dyra gåvor. Ofta gifter hon sig tre gånger (!) Och varje gång känner hon sig lycklig. Glad, energisk, sällskaplig, lyhörd, en ledare av naturen – makan bör sträva efter att matcha hennes rytm och livsstil.

Anastasia

Kärlek intar en enorm plats i Nastyas liv, som hon akut behöver från tidig barndom och vet hur man kan vara tacksam för henne. I en familj strävar inte en sådan kvinna för att vara ledare, utan att vara klok och klok, ordnar hon allt på ett sådant sätt att hennes åsikt inte kan ignoreras. En sådan inriktning är dock bara bra för makan – Nastya är rimlig och praktisk, det är användbart att lyssna på hennes råd. I livet, som i garderoben, är allt ordnat och ordnat i hyllorna: först en bra utbildning, trevligt “image” -arbete, och först därefter – äktenskap. Nastya väljer en seriös och pålitlig man som sin man, men alltid med humor. I äktenskapet är en sådan kvinna väldigt glad, känslig och öm..

Det är inte av en slump att detta namn i historien markerar många personer med “blå blod” – detta är naturligt inneboende i deras karaktär. Kunglig mix – oklanderlig uppväxt och lektioner på bra sätt kombinerat med nycklar och krävande. Det är meningslöst att jaga en sådan kvinna, du kan inte ta henne under belägring. Den första kärleken i hennes liv slutar vanligtvis med ett drama, varefter Anya blir selektiv och försiktig. Känslomässigt och impulsivt. Innan hon gifter sig försöker hon kyla sin eld och titta på den utvalda med ett nykter blick för att bedöma framtidsutsikterna. Säg vad du gillar – det här är ett mycket klokt beslut. Den framtida makens materiella välbefinnande stör henne inte mycket, Anya är säker på att de tillsammans kommer att kunna uppnå allt de vill ha.

Praktiskt, organiserat och snyggt – som i garderoben regerar exemplarisk ordning i hennes liv. Hon tycker kategoriskt inte om det när familjemedlemmar byter plats i huset eller stör hennes planer. Med älskling till himlen och i en hydda? Vera är inte helt säker på detta. Det här är inte alls kvinnan som är redo att kasta sig huvudet i poolen, inte ens när hon är djupt kär. Därför, innan hon gifter sig, kommer hon att tänka noggrant över allt, väga och bestämma – var man ska bo, var man ska börja leva tillsammans etc. Hon väljer sin framtida make bland solida och framgångsrika män som står stadigt på marken. Hon är klok, observant, litar på sitt första intryck av en man, som sällan sviker henne. Vera är en utmärkt hemmafru, men det är osannolikt att hon bara ägnar sig åt sitt hem. Familjen bygger enligt hennes åsikt på ömsesidig respekt. Detta är en av de mest trogna fruarna i vårt urval. Vet hur man kan förena alla hemma, undviker konflikter.

Victoria

En sådan kvinna har ofta utmärkta visuella data, men använder aldrig ett spektakulärt utseende för personliga intressen. Vika väljer sin man under lång tid: hennes krav är höga, hon måste ha en känslig, uppmärksam vän i närheten. Det är hennes man som hjälper henne att få självförtroende, bli mer avgörande och kasta bort onödiga tvivel. Och hon kommer definitivt att svara honom med tacksamhet. Victoria är en underbar fru, redo att offra mycket för hennes förlovades skull. Till exempel kommer han att avgå med sin karriär och bli hemmafru, om det är nödvändigt för familjens bästa. Ändå bör hon inte isoleras inom ramen för vardagen, hon kan förlora kontakten med vänner, viktiga yrkeskunskaper. Vet hur man gör bekanta med rätt personer, men gör det bara för familjens skull. Som regel bestämmer Victoria sällan att skilja sig.

Daria

Hel, energisk, aktiv natur. Mycket kärleksfull, lätt att bära med sig, men svalnar också snabbt. Han börjar många romaner, försöker prova lite av allt, för att beräkna sitt ideal. Vet hur man kan slå tillbaka en tvångsmässig beundrare. Han föredrar manligt framför kvinnligt samhälle. Dashas mans förflutna är av lite intresse, det är mycket viktigare hur ängsligt han behandlar henne och vad han tycker om en gemensam framtid. Makan väljer en självständig, balanserad, pålitlig, som en vän. Tål inte det när en man måste lura sig som en baby. Hon vet hur man gör familjelivet lyckligt, hon upprör aldrig sin själsfrände, hon är väldigt taktfull, icke-konflikt. Etablerar enkelt goda relationer med sin mans föräldrar, hennes svärmor älskar henne helt enkelt.

Evgeniya

Sedan barndomen tycker Zhenya att ett gemensamt språk med pojkar är mycket lättare; flickorna runt henne verkar ytliga, oseriösa och ointressanta för henne. Men hon låter inte sina bekanta, som fascineras av hennes utmärkta externa data, under lång tid begränsa sig till rent vänliga relationer. Hennes återhållsamhet för att uttrycka känslor skapar bilden av “snödrottningen”, men i verkligheten är hon en het och passionerad person. Hon väljer en respektabel, imponerande man som har en viss vikt i samhället som sin man. Även om han älskar komplimanger väldigt mycket tar han dem för givet. Evgenia är en underbar make som inte kan föreställa sig sin existens utan dagliga familjeproblem. Det är svårt för henne att skilja sig från mannen i hennes drömmar, hon kommer aldrig att släppa honom av egen fri vilja och kan förlåta mycket..

Ekaterina

Några av Katyas handlingar är svåra att förstå eller förklara; ofta döljs hennes obeslutsamhet och tvivel under hennes oförskämdhet eller överdriven glädje. Detta hindrar dock inte åtminstone att hon blir frisk i livet utan att göra alltför stora ansträngningar för detta. Hon är försiktig med män, det är svårt för henne att lita på någon, men samtidigt älskar hon att vara i centrum för deras uppmärksamhet. Till skillnad från sitt eget brinnande temperament väljer hon som man en lugn och eftergivlig partner som i stort sett håller med henne. Catherine måste vara mycket uppmärksam på sin familj, det är särskilt viktigt att visa förståelse och omsorg i förhållande till sina barn, annars är konflikter med den yngre generationen oundvikliga. Ofta gifter hon sig två gånger, men hon lämnas aldrig ensam, trots sin svåra raka natur. Hon graviterar inte mot rollen som hushållaren – hon är för självständig och krävande.

Elena

I sin ungdom undviker en sådan kvinna det bullriga manliga samhället, men kompenserar mer än bara detta blygsamma beteende med åldern. Ju äldre Lena blir desto trevligare blir deras uppmärksamhet åt henne. Hon har stor framgång med män: hon charmar dem med sin spontanitet och ljusa karisma. Praktiskt att välja partner. Det är möjligt att hon gifter sig genom beräkning och flera gånger. Men om Lena verkligen är kär, kommer hon att vara mycket avundsjuk på allt som tar bort hennes mans uppmärksamhet. Ägaren av det här namnet älskar att leva för sitt eget nöje och låta andra hysa henne för extravagans – många i hennes hjärta avundar henne helt enkelt, eftersom de inte har råd med en sådan inställning till livet. Med sin man vet Lena alltid hur man bibehåller den nödvändiga balansen: hon är aldrig för passionerad eller för kall.

Elizabeth

Lisas perfektionister strävar alltid efter att bli bättre, vackrare, smartare … Det finns ingen gräns för perfektion för den här kvinnan. Denna strävan efter idealet hjälper henne att äga rum som en person och erövra mannen i högsta flygning. Med en ihållande pojkvän, inte hennes smak, kommer hon inte att flirta och stå på ceremonin. Samtidigt försöker ägaren av det här namnet att gifta sig så tidigt som möjligt: ​​bredvid en stark partner känner hon sig som bakom en stenmur, vilket ger henne självförtroende. Dessutom älskar Lisa väldigt mycket barn, ofta blir den här kvinnan en lycklig mamma med många barn. Hemma hittar hon sinnesfrid, vet hur man nöjer sig med det hon har och kommer aldrig att sakna det som är rättmätigt hennes. Det här är en uppmärksam och mild fru. Hon saknar dock en känsla av svartsjuka, men hon gömmer den flitigt och ger ut känslor endast i kritiska situationer. Elizabeths äktenskap är som regel ganska starkt..

Irina

I livet kan Ira inte kallas en sentimental eller för känslig person, men när det gäller hennes kärlekskänslor förändras den här kvinnan inför våra ögon – hon blir ivrig, svartsjuk, sårbar. Naturlig sällskaplighet hjälper henne att enkelt hitta ett gemensamt språk även med den mest otrevliga motståndaren till det motsatta könet. Bredvid henne känner någon man sig bekväm och avslappnad, vilket verkligen fängslar. I äktenskapet lyckas Ira behålla självständighet och frihet. ”Helt lös i sin man” handlar inte om henne. Om situationen kräver det kan hon till och med lägga sina egna intressen framför sin make. Den andra halvan har emellertid inget att bebreeda henne med. I en sådan kvinnas hus regerar exemplarisk ordning och mannen är väl matad (hon lagar mat bra!) Och är nöjd med livet. Detta är en mycket lojal utvald som uppskattar stabilitet och sannolikt inte riskerar det etablerade sättet att leva för en passionerad kärleksaffär.

Christina

Miss oförutsägbarhet är hur du kan beskriva Christina. Vänlig och välkomnande? ja! Men man vet aldrig exakt vad hon kommer att “kasta ut” nästa stund. Först är en man lite orolig över en sådan överraskningskvinna, men efter att ha lärt känna henne bättre kan han bara beundra uppriktigheten hos denna sensuella person som vet hur man får äkta nöje från varje ögonblick i livet. Christina älskar uppriktigt och osjälviskt, förutom i sängen är hon så uppfinningsrik att efter en kärlekshandling kan hon tvinga en man att gifta sig med henne. Men skynda inte på saker – den här kvinnan är väldigt kräsen och tvekar länge för att göra det slutliga valet. Vad en sådan make definitivt inte kommer att tolerera är förräderi. Till och med en lätt affär eller icke-bindande flirt från de troendes uppfattas med fientlighet och kommer oundvikligen att leda till en paus.

Ludmila

När lilla Luda lekte med sina vänner i familjen som barn var det redan från utsidan klart att den här tjejen skulle bli en exemplifierande värdinna. Behovet av att ständigt ta hand om och ta hand om någon är inneboende i henne från födseln, och hon inser briljant denna önskan i äktenskapet. För utomstående är detta en lydig och undergiven fru, men när du gräver djupare in i hennes relation blir det klart att det är hon som ansvarar för alla familjeprocesser. Till och med makan själv inser inte alltid hur skickligt Luda kontrollerar alla sina handlingar. En sådan kvinna gifter sig som regel en gång. I livet gillar hon inte att ta risker och kommer sannolikt inte att gå in på ett annat kärleksäventyr – att åter erövra ledarpositioner med en ny man är för tröttande.

Marina

Även lilla Marina förstår perfekt värdet av riktiga känslor och uppmärksamhet från det motsatta könet. Om en sådan tjej säger till sina föräldrar att ”hon blev kär,” råder det ingen tvekan om att det verkligen är fallet. Karaktären hos sådan känslighet är behovet av vård, ständig omfamning, uppmärksamhet. I det kvinnliga samhället är Marina en stark rival som till och med kan offra ett nära förhållande med sin vän för lustens föremål. Det är svårt att inte märka henne, hon gör allt för att överträffa sina konkurrenter. Sjätte sinnet om en man misslyckas aldrig med henne: hon vet alltid exakt vilka avsikter som är dolda bakom komplimanger. Marinas make måste överträffa henne på intellektuell nivå, hon gillar att nå ut efter hans kunskap, att känna sig en klok rådgivare i närheten. Marina kan ha ett svårt förhållande med sin svärmor.

Maria

Besegra en charmig man? På fem minuter för att locka uppmärksamheten hos den främsta stiliga mannen i företaget? Lätt! Masha är van vid det faktum att kärlekssegrar ges till henne utan stora svårigheter. Konkurrenter som tävlar med henne är helt enkelt värdelösa. Det enda som kan “rädda” flickvännerna från denna dödliga person är Marias äktenskap. Äktenskapet förändrar henne utan erkännande. Hon fördjupar sig helt i familjearbeten, blir en angenäm fru som inte ens tänker på det förflutna. Den enda mannen som kan uppmärksamma sig själv är hennes son. En ekonomisk värdinna, hon har utvecklat flit och en känsla av plikt. Han försöker välja en följeslagare för livet. “Kärlek till graven” – för Masha är detta inte tomma ord. I vårt urval av namn är dessa kvinnor den bästa kocken.

Hoppas

Bakom det mjuka utseendet och rörande romantiska handlingar finns en stark karaktär och uthållighet hos en stark kvinna. Nadias självkontroll kan bara avundas! Om en man irriterade henne, råder det ingen tvekan om att det fanns goda skäl till detta. Före äktenskapet har hon affärer med våldsamma passioner, besvikelse, skrik och tårar. Endast den som leder Nadia nerför gången kan lugna sin iver – i äktenskapet förblir hon ganska känslomässig, men gör inte längre ett teaterdrama av de händelser som äger rum, men kan konstruktivt samtala. Nadia är uppmärksam och hjälpsam mot sin man. Den älskade mannen är imponerad av hennes förmåga att skapa en glad atmosfär hemma. Hon väljer en partner som kan lösa sina problem. Älskar sina barn väldigt mycket, förstör dem ibland för mycket.

Natalia

Efter 20 år börjar den en gång blygsamma och blyga Natasha njuta av extraordinär framgång med män, vilket naturligtvis ger henne självförtroende. Hon är stolt, och detta är hennes drivkraft – beröm inspirerar ännu mer framgång. Genom åren växer populariteten bara och en kvinna blommar mer och mer. Förutom att vinna externa data är män imponerade av hennes enkla disposition, det är trevligt att vara vän med henne, det är intressant att kommunicera, hon är sällan på dåligt humör. Dessutom, vilket inte är typiskt för andra kvinnor, är Natasha inte alls nyckfull. Ensamhet tolereras lätt, men man är mycket sällsynt, ibland trött på fansens alltför stora uppmärksamhet. Om hon gifter sig före 30 års ålder tänker hon inte för länge på sitt val. Ett andra, senare äktenskap lovar dock att bli mer framgångsrikt – en sådan union är framgångsrik, stabil och valet av make är noggrant motiverat. Hennes man kan vara säker – han har världens bästa fru.

Oksana

Oksana är en person med humör, så hon måste vara mycket försiktig när man väljer en man, för hennes första intryck kan bedra eller förstöra av främmande faktorer. Skriv inte omedelbart av den ihållande friaren från räkenskaperna, titta närmare på honom. Hon skiljer sig inte åt i ekonomi, men hon gör allt som behövs. Hon vet hur man kompetent kan organisera sitt liv, städning av lägenheten tar henne aldrig mycket tid, vilket inte förnekar det faktum att varje hörn i hennes hus lyser av renhet. I familjen intar hon en ledande position som hennes man ödmjukt håller med om. Att bo med Oksana kan vara svårt, hon är väldigt krävande, men hennes glada humör och humor kompenserar för detta. Oksana värdesätter sin familj mycket, eftersom en tigress skyddar sin familj. Av naturen är hon ägare, hennes man borde spendera hela tiden med henne och driva vänner och affärer i bakgrunden.

Olga

Olga är en temperamentsfull person, en sådan kvinna är sällan ensam. En ivrig disposition manifesterar sig ganska ensam med en älskad – hon är inte benägen till äventyr och äventyr “på sidan”. Olya strävar efter att uppnå en hög position i samhället och väljer därför lämplig man. Ofta blir en make hennes ”entrébiljett” till ett prestigefyllt samhälle. Men även en person med mycket status är osannolikt att kunna tämja denna vilda katt – Olga är en suverän älskarinna i huset. Makan bör också komma ihåg att frun älskar att ha kul och hålla kontakten med rätt personer. Det finns inget behov av att hindra henne i detta, annars kan problem uppstå. Om äktenskapet av någon anledning inte lyckades, vet hon hur man kan rikta sin otryckliga energi till att uppfostra barn och ge dem gränslös kärlek och uppmärksamhet.